Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vitalion Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Suplimente alimentare pentru copii Tablete Hri Tenny Weenie
77 lei
Brand
Cel mai nou produs
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HRI TennyWeenies este un comprimat masticabil care, are ingrediente naturale și este disponibil în 3 arome delicioase: fragi, ananas, kiwi.

Tabletele fiind realizate prin tehnologia HRI, nu conțin nimic sintetic, puteți fi sigur de faptul că, copilul dumneavoastră va beneficia de ceea ce e mai bun!
Are două componente principale: măceșe și cătină - ceea ce contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar al copiilor.

Dintre toate fructele de grădină și de pădure, măceșele are conținutul cel mai mare de vit.C. Acest a crește rezistența organismului, protejează organismul împotriva infecțiilor și a diferitelor boli. Flavonoidele din măceșe au un efect antiinflamator, antibacterian și imunostimulator.

Fructul de cătină este bogat în Vit.C și în Vit. A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, K-, P-, PP- și E. Uleiul de cătină este o sursă bogată de acizi grași omega 3,6,9,7. Datorită efectului antiinflamator ajută la vindecarea rănilor, și în problemele dermatologice. Fiind bogat în antioxidanți, de aceea este o plantă inevitabilă pentru ocrotirea sănătății.

A HRI TeenyWeenie ajută la menținerea bunei funcționalități, a organismului copilului dumneavoastra!
Compoziție:
Măceșe, cătină, glucoză

Mod de administrare:
după vârsta de 2 ani 3x1 comprimate masticabile.
Din Gura in Gura